GO! tienerschool VONK! is een nieuwe secundaire school in Hoeilaart voor leerlingen van de eerste graad.  We openen onze deuren op 1 september 2022 met 75 leerlingen in het eerste jaar.

De renovatie van het voormalige POM-gebouw neemt de volgende maanden in beslag.  Vanaf september 2022 worden de leerlingen er op hun maat in grote leerruimtes uitgedaagd. Naast deze leerhuizen beschikken we over een huis voor wetenschap, techniek en kunst, over een didactische keuken en een bistro.

We vinden deze ruimtes belangrijk omdat we leerlingen betekenisvol willen laten leren. Hier maken we hen warm om zichzelf, hun familie, de medeleerlingen, het schoolteam, de buurt en de wereld van dichterbij te leren kennen. We wakkeren het vuur aan zodat ze hun toekomst mee vorm kunnen geven.

We zoeken onderwijsprofessionals -maar evengoed iedereen met interesse in dit project- om mee te werken aan de start van deze nieuwe school. 

Ons eerste infomoment was een succes! Hou deze pagina en onze sociale media zeker in het oog voor toekomstige evenementen.

Schrijf je nu in!